Apputvikling a til å

Automagi hjelper bedrifter med å utvikle brukervennlige digitale produkter og tjenester som forenkler hverdagen. Vår metodikk korter ned tiden fra idé til ferdig tjeneste. Som et resultat av det kan vi redusere utviklingskostnaden og korte ned veien til lønnsomhet.

Automagi leverer digitale verktøy og internsystemer som effektiviserer dine ansattes arbeidsdag. Vi hjelper deg med å utvikle helt nye tjenester for dine kunder på nett og mobile plattformer.  

Nedenfor kan du se utviklingsprosessen steg for steg fra idé til lansering:

1

Konsept og idé

Vi hjelper deg med å tydeliggjøre din idé, og hvordan den skal passe inn i dine eksisterende systemer og forretningsmodeller. Uansett hvilken fase ditt prosjekt er i kan vi hjelpe deg med å identifisere og prioritere det viktigste. 

2

Kravspek og skisser

Vi skriver en kravspesifikasjon der kundens behov for funksjonalitet detaljeres. Sammen med kravspesifikasjon skisser vi opp applikasjonen skjermbilde for skjermbilde.

Vi skreller bort unødig funksjonalitet for finne frem til hvilket grunnleggende problem applikasjonen skal løse.

3

Design og utvikling

Når vi har beskrevet hvilken funksjonalitet appen skal inneholde I henhold til kravspek og skisser, designer vi alle skjermbilder I applikasjonen slik de skal se ut når de er ferdige.

Vi lager prototyper av designet slik at du kan se hvordan appen vil fungere på din telefon før vi starter programmering.

4

Programmering

Programmering av applikasjon starter etter at design er godkjent av kunde. Teknisk utvikling av en app er ofte en omfattende prosess, særlig for apper som har mye eller kompleks funksjonalitet. Vi bryter prosessen ned i delleveranser og sikrer kvaliteten underveis i prosjektet. 

5

Testing og kvalitetssikring

Applikasjonene som programmeres blir sendt til kunde og prosjektledelse underveis I prosessen. Under testing og programmering kan vi fremdeles endre I designet på applikasjonen, for å sikre best mulig brukeropplevelse.


Vi kan også hjelpe deg med uavhengig testing av dine eksisterende applikasjoner.

Har du et prosjekt?

Ta kontakt med oss om du har et prosjekt der du trenger forretningsutviklere, designere, apputviklere eller kvalitetssikring av eksisterende applikasjoner. Vi hjelper deg gjerne! 

Copyright Automagi Ltd.

  |  

Insert Content Template or Symbol
>