Automagi utvikler digitale forretningsmodeller

Automagi er et Oslo-basert internasjonalt teknologiselskap grunnlagt i 2010. 

Vi hjelper bedrifter med å utvikle digitale strategier og forretningsmodeller, og vi bygger mobile applikasjoner som gjør hverdagen enklere, og internsystemer som forenkler arbeidsdagen. 

Fordi vi også bygger egne startups kjenner vi til hele den digitale verdikjeden. 

Våre konsulenter jobber tett sammen med våre skandinaviske kunder hele veien fra forretningsplan til lansering. Design og utvikling gjøres av våre samarbeidspartnere i Oslo, Stockholm, Odessa og Hanoi. Med vår metodikk kan vi raskt levere digitale plattformer av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. 

  • Grunnlegger av Automagi er Morten Øverbye, som har flere tiårs erfaring med digital transformasjon av den norske mediebransjen, som utgavesjef i VG Nett, managing editor for CNN Norge og redaktør i Dagbladet. 
  • Øverbye er også medgründer i BSP AS, Preactia AB og Varsko AS.

Automagi er spesialisert på den norske mediebransjen. Mediebedrifter som NRK, Bergens Tidende og NTB er kurset i digital kommunikasjon av oss. Vi har bygget mobile applikasjoner for Forskning.no, Khrono, Universitetsavisa, VårtOslo, MittKongsvinger, Forsvarets Forum og Journalisten. Automagi har også eierandeler i VårtOslo, lokalavisen med hjerte for Oslo.


Automagi har jobbet med intelligente løsninger for lastbalansering og forbrukeradferd i energibransjen, internkontrollsystemer på Stortinget og IoT-løsninger for kontinuerlig overvåking av kroppens helsetilstand. Vi har en eierandel i Preact AS som jobber med digitale løsninger for forebyggende helse. 


Ta kontakt dersom du har en idé til en app eller et digitalt prosjekt der vi kan bistå. 

>